2020-05-20 10:57:08

Obavijest o održavanju praktične nastave, stručne prakse i vježbi

Dragi učenici!

Prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva znanosti i obrazovanja i mogućnostima Industrijsko-obrtnička škola Virovitica organizirala je na daljinu (putem Teamsa) praktičnu nastavu, stručnu praksu i vježbe za učenike koji su plan i program nastave ostvarivali u Školi. Molimo vas da pratite novi raspored. Samo u iznimnim situacijama i kada bude potrebno učenici se mogu pozivati u školske radionice. O tome će vas na vrijeme obavijestiti vaši nastavnici.

Svi učenici koji su praktičnu nastavu ili stručnu praksu pohađali kod svojih obrtnika/poslodavaca ponovno mogu krenuti na praktičnu nastavu ili stručnu praksu one dane kada u rasporedu nemaju nastavu na daljinu uz poštivanje svih epidemioloških mjera zaštite (navedeno je uvršteno u Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo).

Napominjemo da učenici završnih razreda trebaju ići na praktičnu nastavu kod obrtnika/poslodavaca u skladu s ranije spomenutim uputama. Nakon što završi nastava u školi na daljinu 29.5.2020. trebaju ići svaki radni dan na praksu do dana Obrane završnog rada (novi kalendar Obrane će biti uskoro objavljen na stranici Škole) kako bi ostvarili dovoljan broj sati koji su uvjet za izlazak na Obranu završnog rada.

Za sva pitanja slobodno nam se obratite.

Vremenik izradbe i obrane završnog rada pogledajte ovdje.


Industrijsko-obrtnička škola Virovitica