2017-05-19 11:40:12

„Nije dovoljno samo znati, znanje treba i primijeniti. Nije dovoljno htjeti, treba i učiniti.“ J. W. Goethe

Evo nas!

Na kraju srednjoškolskog puta još jednombismo se podsjetili kako nam je bilo u ove tri godine. Naš mali razredni odjel od četiri djevojke i četiri mladića pod brižnim vodstvom naše razrednice Kristine Horvat Vargović uz uspone i padove stigao je do završetka. Ovom prigodom još jednom bismo zahvalili našim dragim  profesorima koji su uvijek imali razumijevanja i strpljenja za sve naše nestašluke. Još jednom hvala za sve ono što ste nas naučili i pripremili za život. Nadamo se da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja.

Bilo nam je lijepo s vama. Nadamo se da ćete nas pamtiti jer smo i mi nastojali svojim radom i aktivnostima postati dio vaših života i ponos naše škole. Uživali smo u uređenju škole izrađujući cvjetne instalacije povodom blagdana i priredbi. Sa zadovoljstvom smo predstavljali svoj rad i  školu na različitim sajmovima. A cvjetne gredice koje smo kreirali uljepšale su okoliš škole, kao i naš grad.

Hvala svim profesorima koji su nas podupirali i kupovali presadnice koje smo pazili i mazili i koje su pokazale naša znanja i vještina s kojima okrećemo novu stranicu života.

Naš najveći ponos je i naša predsjednica razreda Nikolina Mirović koja nas je uvijek poticala i dostojno predstavljala sve ono što smo učili. Nikolina je uvijek spremno sudjelovala na raznim natjecanjima, a ove školske godine ostvarila je iznimne uspjehe. U  rujnu osvojila je drugo mjesto na Međunarodnom natjecanju u Varaždinu, u travnju na Državnom natjecanju cvjećara u Vinkovcima plasirala se na peto mjesto, a na Međunarodnom natjecanju Floraart u Zagrebu održanom u svibnju osvojila je četvrto mjesto. Bravo Nikolina, bit ćeš uvijek naš uzor i naša inspiracija - zvijezda vodilja!

                                                                             3. Cvjećara


Industrijsko-obrtnička škola Virovitica